YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Isnin, Februari 13, 2012

bersama mereka

sekian lama lyn x update post lyn. maklumlah lyn sibuk ngn study kebelakangan ni. dengan assignment yang berlambak dengan masalah yang timbul. macam-macam yang terjadi kat lyn. so, sabtu, bersamaan 11 Februari 2012, lyn serta kawan-kawan lyn pergi laa melepaskan tension yang berlambak tu kat IOI Mall Puchong. tempat tu agak bosan tapi, kami pergi je laa. aktiviti kami? shopping, tengok wayang, dan beli buku kat popular. kan ada baucar 1Malaysia. HEHE :)

ok, first at all lyn nak cakap yang lyn buat nose percing. urm, tapi kan, lyn x de amek pix masa hidung lyn ditebuk. sakit? sakit masa kena tebuk je. seminggu x boleh makan telur and seafood. berpantang mengalahkan orang beranak. nak tahu kisah masa tebuk menebuk ni? kawan lyn ni, punya laa seriau nengok akak tu pierce. HEHE :D nak gelak ada gak, sebab lawak. mmg ramai gila orang tengok lyn masa piercing tu, laa kecoh laa. x suka :P ni laa pix after piercing tu. nak cakap sakit x jugak sebab hidung lapisan kulit tebal. just sakit masa kena tebuk je. HEHE



sekarang masanya, lyn nak perkenalkan kawan lyn yang join pergi jalan2. nak tengok siapa kawan lyn tu .. 1,2,3 !! JENG JENG !!




yang ni, nama dia Hanan. housemate, roommate, classmate. kenal since sem 1. rapat laa. nama pun satu kepala. dia ni laa yang seriau  tengok lyn kena piercing tu. HEHE. nak fb dia? x boleh. fb dia daa full. :) dia ni minat lagu vierra-kesepian. dia memang suka sangat laa lagu tu. dia suka makan tomyam and  suka telur goreng. kami meminati minuman yang sama, milo ais

seterusnya, hensem x mamat sebelah lyn tu. haa, tu namanya yus. :) dia ni classmate and selalu duduk sebelah lyn dalam kelas.  budak ni laa pengasas team biawak air. err, kisah team ni lain kali cerita yaa. sebab ceritanya panjang. dia ni suka biawak. minat lagu S.O.A.D dia minat gila laa dengan band tu. sampaikan dia pasang lagu S.O.A.D satu hostel boleh dengar. HEHE


ok, ni laa movie yang lyn ngan kengkawan lyn nonton yaa. underworld. memang best gila laa. tapi kan, ending cerita memang tergantung gila. x sabar pulak nak tunggu sambungan cerita ni :D waa, kuat lama mahu tunggu !!




urm, ni laa yang sempat lyn snap guna fon lyn. pemandangan IOI MALL di waktu malam. nak kata indah, x gak. sebab masa tu bosan gila tunggu pakcik taxi nak ambik kitaorg bertiga ni. HUHU~~ 


nampaknya, jari-jemari ni dah naik penat menaip di papan kekunci komputer riba. :) selamat malam ye semua readers yang sudi membaca entry lyn yang x seberapa ni .. LEBIU :D
Terdapat ralat dalam alat ini