YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Rabu, November 30, 2011

3 TIPS UNTUK MENANGANI SI MULUT CELUPAR

first of all ,, lyn nk ucapkan hi kat korang semua yg sudi membaca belog comot milik lyn ni .. cakap pasal si mulut celupar ni ,, korang semua mesti pernah menghadapi situasi ni kan .. ok ,, sekarang ni .. lyn nak kasi laa sikit tips untuk mengelakkan korang dari sakit hati ,, makan hati ,, patah hati atau yg sehati dengan nya .. HEHEHE 

TIPS 1
jangan dilayan apa yg si mulut celupar tu cakap .. biar dia cakap lepas ngn korang yg penting jangan diambil hati sangat apa yg diorang dok cakap.

TIPS 2
elakkan melawan apa yg si mulut celupar tu cakap .. makin korang layan ,, makin menjadi laa perangai diorang tu haa dan bertambah sakit hati laa korang ye :)

TIPS 3
sabar .. itu yg paling penting !! ingat ,, si mulut celupar ni takkan berhenti selagi dia x puas .. korang sabar je n last2 tu bosan gak si mulut celupar tu sbb korang x layan apa yg dia dok cakap ..

yerrr ,, sampai di sini je laa UPDATE lyn pasal tips untuk menangani si mulut celupar ni ye .. hope korunk suke post lyn yg kali ni :))) kalau x suke tu ,, diam je laa .. semua tips yg kt atas tu lyn selalu amalkan kalau bhadapan ngn manusia2 camni .. yg paling penting tu SABAR .. sebelum mengakhiri post lyn ni ,, lyn nk myusun 10 jari jemari lyn yg comot ni ,, minta maaf laa law ada yg tsilap .. maklumlah ,, kita ni kan manusia .. selalu membuat kesilapan .. 

-wif luv- lyn :)

Selasa, November 29, 2011

new look

hello :)

blog lyn dh ada new look .. x laa cantek cam elog korunk kn .. agak susah gak nk buat semua ni :)

terime kaseh kepada blogger2 yg banyak mberi tips n tutorial kt lyn ..

ok ,, ni je lyn nk post .. penat gak nk mhias blog comot ni :))) 

hope korunk suke yew 

wif luv -lyn-

Rabu, November 09, 2011

FINALLY !!

hello ladies & gentlemen .. setelah sekian lama aku menghilangkan diri aku ,, ahhirnya aku mengambil keputusan untuk REOPEN balik blog aku ni .. maybe satu decision yang agak lama untuk aku fikirkan ,, tapi semuany berbaloi .. walau masih bnyk perlu diperbaiki ,, aku x keysah .. INI MMG KEPUTUSAN AKU :)

bnyk giler kot memori aku kt dlm blog ni .. semuanya bharga belaka .. its ok .. aku harap blog aku ni dpt dterima ramai .. ok laa ,, stakat ni saja post aku .. HOPE KORUNK SUKA YE :)))

salam katak :))) ADELYN
Terdapat ralat dalam alat ini