YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Rabu, November 30, 2011

3 TIPS UNTUK MENANGANI SI MULUT CELUPAR

first of all ,, lyn nk ucapkan hi kat korang semua yg sudi membaca belog comot milik lyn ni .. cakap pasal si mulut celupar ni ,, korang semua mesti pernah menghadapi situasi ni kan .. ok ,, sekarang ni .. lyn nak kasi laa sikit tips untuk mengelakkan korang dari sakit hati ,, makan hati ,, patah hati atau yg sehati dengan nya .. HEHEHE 

TIPS 1
jangan dilayan apa yg si mulut celupar tu cakap .. biar dia cakap lepas ngn korang yg penting jangan diambil hati sangat apa yg diorang dok cakap.

TIPS 2
elakkan melawan apa yg si mulut celupar tu cakap .. makin korang layan ,, makin menjadi laa perangai diorang tu haa dan bertambah sakit hati laa korang ye :)

TIPS 3
sabar .. itu yg paling penting !! ingat ,, si mulut celupar ni takkan berhenti selagi dia x puas .. korang sabar je n last2 tu bosan gak si mulut celupar tu sbb korang x layan apa yg dia dok cakap ..

yerrr ,, sampai di sini je laa UPDATE lyn pasal tips untuk menangani si mulut celupar ni ye .. hope korunk suke post lyn yg kali ni :))) kalau x suke tu ,, diam je laa .. semua tips yg kt atas tu lyn selalu amalkan kalau bhadapan ngn manusia2 camni .. yg paling penting tu SABAR .. sebelum mengakhiri post lyn ni ,, lyn nk myusun 10 jari jemari lyn yg comot ni ,, minta maaf laa law ada yg tsilap .. maklumlah ,, kita ni kan manusia .. selalu membuat kesilapan .. 

-wif luv- lyn :)

0 comments:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini