YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Ahad, Mei 15, 2011

:: LIHAT KE DEPAN & JANGAN BERPALING LAGI ::

beranjak dan berjalan ke depan basuh air mata
dan cerita saatnya melupakan
jam berhenti di dua belas ku habiskan gelas demi gelas
membuat pahit sisa yang manis sampai akhirnya ku lupa

reff:
dan kau percaya tak ada yang lebih baik dari ini
apanya yang bahagia dan ku tertawa
tak akan ada cerita dalam (sebuah rahasia)
lupakan saja dan jangan pernah kau kembali di sini
keringkan semua luka (pergilah saja)
berlarilah karena kau akan ku lupakan

berhenti dan ingatlah sejenak coba tetap berdiri tegak
dan membakar semua kenangmu
berhenti menangis dan ini yang terbaik dan teruslah melangkah
dan saat dunia berpaling darimu tengoklah ke arah lain

repeat reff

kalau bisa ku ulangi cerita kita akan berada
di tempat pertama kita berjumpa tak akan ada
ku di sini dan mencari kau di sana menunggu
untuk ditemukan, untuk ditemukan

(dan kau percaya tak ada yang lebih baik dari ini apanya yang bahagia)
dan ku tertawa (tak akan ada cerita dalam sebuah rahasia)

lupakan saja dan jangan pernah kau kembali di sini
keringkan semua luka (pergilah saja)
berlarilah karena kau akan ku lupakan

lupakan saja dan jangan pernah kau kembali di sini
keringkan semua luka (pergilah saja)
berlarilah karena kau akan ku lupakan

berhenti menangis dan ini yang terbaik dan teruslah melangkah
dan saat dunia berpaling darimu berlarilah karena kau akan ku lupakan

lirik lagu ni memang ada kaitan dengan aku .. read it .. yg nyanyi lagu ni PEE WEE GASKINS .. 
macam semuanya mengena ngn aku aite ?? aku pn nk rasa kebahgiaan tapi apa yang aku dapat sebaliknya ..
dan sekarang ni aku takkan percaya dengan C.I.N.T.A  jari tengah ku acukan kepada manusia itu ..
dan aku TAK NAK KAU DATANG MSUK HIDUP AKU ..


sekarang ni aku concern pasal HIDUP AKU & kemana aku nk pergi selepas ni .. samada nk terus bersembunyi dalam bayang2 yg menghantui aku atau KELUAR dari bayang2 yg menyekat aku selama ni ??
sudah pasti aku nak kua .. semua org dah mula kejar cita2 masing2 .. aku pula masih duduk macam orang DUNGU .. wake  up adelyn .. wipe off your tears & move FORWARD .. aku dah x nak kenang semua HAL BODOH tuh yg buat hidup aku macam SIAL .. ini laa masanya aku berubah & teruskan impian aku .. *mode superhero*

memang sah aku ni SEWEL .. bhahaha !! aku mmg teruskan hidup aku tanpa DIA .. dia mcm dh x perduli lagi dengan aku .. blah laa .. aku pn x nak ambik tahu sal dia & awex baru dia tuh .. nak tahu balak aku siapa ?? ni haa .. laki paling encem kat mata aku .. ALEX EVANS !! aku suka EMO boy .. hell yeah .. aku tak suka typical men .. boring .. just forget it .. aku mmg dh JERAK ngn mana2 laki yg nak couple ngn aku .. sori to say .. IM SINGLE & NEVER AVAILABLE sampai bila2 .. aku peduli apa ?? jadi ANDARTU pn aku dh x kesah ,, asal aku BAHGIA dari HATI aku selalu sakit ,, bagus aku jadi ANDARTU .. haha !! yang aku tahu HATI aku dah puas sakit dh HANCUR BERKECAI tapi aku still move on ngn hidup aku .. wei lu .. blah laa pi mampoihhh !! biar laa aku single asalkan aku BAHGIA ..





0 comments:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini