YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Rabu, Mei 04, 2011

biLa minah brutaL muLa meLaLut ..

wasehh ,, aku ingat der kisah aku masa sekolah .. mmg gila laa .. bahkan sampai sekarang aku still x betol .. ada2 je benda GILA aku suka bwat .. mcm ,, kejutkan orang .. ketawa terbahak2 mcm PONTIANAK & worst ,, aku ni x sukaa cakap sal budak lelaki .. bosann ,, skit2 ALAA ,, ENCEM LAA .. skit2 ,, ALAA ,, KIUT LAA .. cibai ,, pukimak .. aku x sukaa der cakap benda2 camtu .. yang kiut yang hensem cuma org yg aku sukaa bebena ,, tapi .. org tu blm muncul .. waa ,, aku ni .. mcm ni haa .. minah brutal cam aku ni x kan ada BF sampai bila2 .. kalau ada pun .. laki tu x tahan ngn perangai aku yg agak KEHANTUAN & KESEWELAN .. sori ,, ada perkara yg tlh buat aku sampai jadi camni .. aku sebenarnya FOBIA DENGAN KAUM YG BERTENTANGAN .. wehh .. amacam ?? seseorang telah membuatku berubah 360 darjah .. hee~~ everything change tentang aku ..contohnya ..

pemakaian aku--->benci guna dress ,, skirt n yg sewaktu dgn ny .. terbelak kang ,, percoma dpt PUBLISITI MURAHAN .. dah susah nk bergerak ..

rambut aku--->tak payah cakap laa .. rambut aku panjang ckit aku daa rimas .. rasa macam BABI GORENG berambut panjang .. sekarang ni rambut aku BOBCUT .. hujung bulan ni ,, aku POTONG .. PENDEK ..

taa suka HEELS--->aneh x .. everytime aku keluar aku guna selipar jepun .. kalerful ?? nono~~ aku x pandai guna heels .. aku cuma nk guna heels bila aku dh jadi cam LADY GAGA .. haha

tak suka geng ngn mpuan ntah pape--->aku x gedix laa .. aku ni agak KEGILAAN ckit .. virus tu dh buat aku smkin myampah nk jadi geng pompuan GEDIK ..

kadang2 aku selalu terfikir yg aku ni hidup kt dunia aku sendiri .. aneh kn ? aku bermimpi tinggal kt sebuah istana .. jadi puteri raja .. n aneh nya ,, aku bayangkan putera aku tuh seekor kucing belang2 & bila aku cium dia bertukar menjadi seorang putera hensem berambut HELMET yg menggunakan celana ketat n berjaket kulit .. ditambah pula dengan kaca mata hitam .. betapa anehnya angan2 aku tuu ,, mmg aneh .. kalau jadi kenyataan kn bagus .. tu versi PUTERA KUCING BERCELANA KETAT & BERJAKET KULIT .. nak tahu siapa ?? ni laa orangnya ,, haha .. wekk !!!! SOMEONE EXTRAORDINARY .. itulah yg aku cari2 selama ini .. siapa org yg selalu kua dlm mimpi aku nii .. hehe .. aku juga nk tahu .. mungkinkah PUTERA KUCING BELANG2 yang aku nyatakan tadi ~chewahh~ mcm dlm cerita dongeng yg diberi nafas baru ..  iya ,, aku mmg x nk kapel selagi aku x bertemu SOMEONE EXTRAORDINARY .. 

ciri2 org yg EXTRAORDINARY ::
... loves GOD & ppl close 2 him ...
..punya hati yg baik...
...hormat org tua & family aku...
...x semestiny GUD LOOKING sbb aku x santeQq atau kiut pn *kalau dpt tu ,, WHY NOT?? *...

...x ikut trend ,, HE'S A TREND SETTER...
...bizarre hair-do..
...pandai main gitar...
...sewel2 ,, gila2 cam aku gak...
n most op all ... AKU TAK SUKA BILA AKU DH DPT DIA EX DIA TERHEGEH2 KT BF AKU .. *gal ,, boy .. want to taste ma punch* haha 


haha .. aneh tetapi pelik *haa??* cantik ayat aku .. mcm ayat org hang makan SYABU ,, GANJA .. haha .. aku tak aa .. im clean .. aku kn anak bapak ..hee~~ jgn maraa ..


diam kat miri tanpa sebarang entertainment memang bosan tahap maksima .. dh laa pawagam ttp .. tempat lepak pla x best .. duk umah pla ,, menambah lemak .. bilaa agaknya rezeki msk IPTA aku ni nk msuk .. minta2 aku kena apa yg aku dh apply hari tuu .. aku dh x sabar dh ni !!!!!!!!!! ok laa guys ,, aku nk kuaa ..


CHOW CHIN CHOW ...

0 comments:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini