YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Selasa, Mei 17, 2011

:: MR TEDDY FREAQ ::

ok ,, ini laa pix aku .. jgn JUDGE !! kalau tak suka jgn laa tengok .. erm ,, pix ni dh aku edit2 .. muka pun mcm apa .. bahaha !! tme ni aku bosan2 ,, so dengan selambanya aku ambil marker dan menyonteng jari jemariku ini .. punya laa sinting aku masa tu .. ada gak org ckp pix ni EMO .. eh ,, bukan .. aku bukan EMO atau INDIE ,, aku ELIE atau real name ADELYN .. tu baru betul .. mamy ngn dady aku beri nama tuh ,, bukan EMO atau INDIE laa .. =,='' haha .. 

<-----------SAD :(


oo yaa ,, buat pengetahuan korang aku taa suka laa org kutok2 belakang2 ni .. x payah nk JUDGE owg suka ati ,, aku cepuk kang .. haha .. x payah nk judge kelemahan orang laa wei .. kita semua manusia ada mata ,, lubang hidung ,, telinga .. tiada yg sempurna .. so ,, x payah laa nk terhegeh2 marah ngn org ye .. hehe ,, buat aku STRESS ada laa .. dari korang melalak marah aku ni ,, bagus korang melalak depan aku .. kita liat ,, berani atau tak ?? 


 
aku x single sebenarnya ,, dah lama aku dh berpunya .. dan nak tahu siapa org yg 'BERTUAH' itu .. jeng ,, jeng ,, jeng !! ni laa dia !! mr teddy-freaQ .. tiap2 malam dia jaga aku ,, tak kira aku HAAPY atau SEDIH .. dia ni laa BF aku !! haha .. HODOH ?? suka aty aku laa ,, buat korang maybe laa HODOH .. tapi buat aku ,, my MR TEDDY FREAQ owez encem .. kiut lagi tuh !!mamy aku ada cakap dengan aku yg salah satu dari teddy tu disimpan since aku baby lagi .. wow !! amazing !! hehe .. walau dh usang ,, tapi teddy freaq ttp d aty .. kenapa nama dia teddy freaq ? sebab dia pelik sgt .. hehe ..

                                               





0 comments:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini