YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Khamis, April 28, 2011

bila MIMPI jadi kenyataan .. :)

yarhh ,, buat yg seumo ngn aku .. gerenti daa tahu yg keputusan masuk matrikulasi dh kuaa .. ok ,, aku dapat .. kena tikam ke LABUAN .. waa ,, jauh tuu .. so ,, aku x nk terima .. aku daa fikir masak2 .. aku x nk ,, sebab aku KHUATIRR aku x dapat catch up .. cuma ,, aku belum inform kat parents aku .. aku mmg laa takut nk beritahu ,, tapi .. why not ?? semua demi kebaikan aku kn ?? dari tadi aku x habis2 fikir sal hal sambung study ni .. haa ,, aku dh fikir masak2 n bcadang nk TOLAK tawaran itu .. no wonder laa ,si chichi mimpi sambung study .. rupanya ,, yg kena sambung study tu aku .. =.=" sabo00 je laa .. hehe .. btw ,, aku mmg bsyuko dpt masuk matrix .. sebab aku dh susah mohon hari tu .. aku takut arr nk terus msk matrix ni .. lagipun ,, aku mmg LEMBAP& BLUR dlm sains2 ni .. ada aku pengsan dlm kelas ,, paling teruk aku tido dlm kelas .. mmg HOBI aku laa tu .. aku rasa aku dh bwat keputusan yg tepat .. aku TAA NAAK !! lagipun aku tgh menunggu masuk ke TINGKATAN 6 & UiTM .. hehe ,, cukup laa cerita sal iteww .. meh kita buka cerita lain .. JOM !!!

hari yang agak panas kat miri .. bangun je tdo pagi tadi aku terus berpeluh2 .. taa tahu knapa laa boleh panas sampai camtu .. aku nk tdo petang pn susah .. tup2 ,, endingnya .. aku pn bkebun kt luar rumah .. senang cerita .. main tanah ,, paling best .. CACING !! kawan baik aku .. dh laa CUTE .. si chichi lagii cakap aku ni SOT .. haha ..mmg laa aku SOT .. SOT2 aku ni ,, cousin ko gak chii .. hehe .. macam mana pn dia ttp cousin aku yg pling best .. pling best ,, dia SUPPORTIVE laa gak .. geng aku selalu kongsi2 cerita n LUAHAN HATI .. paling gila sal aku & dia kami sama2 minat BIZARRE HAIR DO .. so wat ?? ikut sukaa aku laa .. im not STEREOTYPE .. haha ,, paling aneh laa kami dua ni suka saling menuduh .. 'KAU PELIK" ayat faymes .. ngee ~~ kalau aku sambung stdy mmg laa aku rindu ngn dia .. BEST COUSIN .. ="(( aku taa nak laa kena intake mei ni .. aku nk fly2  to KUCHING ,, kampung akuu .. damn ,, aku rindu doee .. mandi kat air terjun tiga tingkat ! fuhh !! its all about WATER .. haha .. LoL .. ni laa pix2 tsebut .. hehe .. compliment kpd blogger2 yg dh ambil pix kt kpg aku .. tenx !!











amacam ?? santeqq tak ? hehe .. tu laa ,, jom kita ramai2 ke sana.. best wooo .. erm ,, kwang2 .. mcm2 ada ,, even homestay pn ada gak .. ee ,, geli aku liat org buno2 diri kt youtube ,, rasa seram semacam .. terutamanya yg terjun dari bangunan ,, x sakit ke ?? tarikan graviti yg menarik badan seseorang jatuh semula ku bumi .. mcm telur ,, kalau jatuh .. MESTI PECAH .. yoyoy !!! takut aku dengeri iin .. 

hehe .. aku nak ceritaa sal apa lagi oo00 ?? tadi aku dh cerita sal kemasukan ke IPTA ,, eh salah .. MATRIK .. sekarang ni aku dh x da idea daa .. betapa BENGONG nya aku .. hehe .. paling aku taa suka bila tiba saat cam ni .. yipee !! tenx sis .. dia pon x suri aku masuk matrix .. dia cakap ,, tunggu jee keputusan IPTA lain .. ^^ ok sis !! nti adekk tgu .. hehe 

yoyoy !!! dh sampai di sini aja cerita aku .. miss my HOMETOWN .. aku nk kasi lagu apa ek ?? ok2 ,, aku kasi lagu INGGERIS kali nee .. VANILLA TWILIGHT nyanyian OWL CITY ..




The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere

'Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'd send a postcard to you, dear
'Cause I wish you were here

I'll watch the night turn light-blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly

The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

I'll find repose in new ways
Though I haven't slept in two days
'Cause cold nostalgia
Chills me to the bone

But drenched in vanilla twilight
I'll sit on the front porch all night
Waist-deep in thought because
When I think of you I don't feel so alone

I don't feel so alone, I don't feel so alone

As many times as I blink
I'll think of you tonight
I'll think of you tonight

When violet eyes get brighter
And heavy wings grow lighter
I'll taste the sky and feel alive again

And I'll forget the world that I knew
But I swear I won't forget you
Oh, if my voice could reach
Back through the past
I'd whisper in your ear
Oh darling, I wish you were here




chow chin chow ...

0 comments:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini