YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Ahad, April 17, 2011

aku LONELY lagi ker ??

huhu .. mmg lonely la aku ni ,, smua org dh tinggalkan aku ..ni la yg slalu jadi kat aku ..  ="( kenapa family aku slalu jer tinggalkan aku .. everytime mata aku tertutup a.k.a aku tdo gerenti mereka pegi KELUAR .. they left me all alone .. itulah nasib aku .. mamy ,, dady .. sis .. smua suka tol tinggalkan aku .. x kasi WARNING lagi tu .. aku ada berita baik ,, (chewahh ,, sedih2 ade gak berita baik .. aku n MR. W dh return .. yipee !! aku dh x mahu kehilangan dia .. menyesal aku LEAVE dia .. sekarang aku dan dia dah kembali ke asal .. im so glad .. aku dapat berita tu malam tadi .. aku HAPPY sangat2 .. walaupun jarak memisahkan aku dan dia ,, aku still LURPH DIA .. ^^ THANKS MY LOVE ..


APA AKU WAT HARI NI ?? - hari ni ,, aku lebih banyak mbuang masa aku untuk tidur .. selain itu ,, aku dengar lagu kt IPOD aku .. dh la ada earfon baru .. bertambah2 kegembiraan aku .. hehe .. tadi aku wat sup cendawan .. ~yummy~ sedaap !! nak join kew ?? haha .. x yah jew .. MILIK ADELYN .. sejak kebelakangan  ni ,, aku jarang menghadap TELEVISYEN .. entah kenapa ?? rancangan kat TV bosan kot .. dok hal politik .. aku msih bawah umur ,, aku x tahu apa2 .. makin BLUR aku dibuatnya .. KONKLUSINYA ,, aku pn x nak ar tengok TV .. mkin BLUR aku ada la .. haha ..~yaho00~ tadi DADY kol aku .. happy nye !! I MISS MY DADY VERY MUCH .. die kol aku dari jauh ,, tanya aku nk SAMBUNG STUDY KT U or FORM 6.. aku pn ckp ,, depend la on my situation aite now .. MAYBE AKU SAMBUNG FORM 6 kalau aku x da dpt tawaran ke mana2 .. DADY cakap ok ,, its on u aite now .. waa .. ni yg wat aku syg kt DADY .. ayah yg paling best ar dia ni .. hehe .. ehem !! sakit tekak lak .. ni la pixx aku ,, dok mendengar iPod je .. haha .. MUSICS  MAKES ME FEEL PERFECT .. kalau aku sedih gerenti aku dengar lagu .. kadang2 tu aku MENANGIS dengar lagu yg aku rase sedih .. =.=" aku ni ada la CENGENG ckit .. haha .. 







ok ,, setahu aku .. aku blom post lagu inggeris kan ?? ok ,, aku post lagu SHOW ME THE EXIT .. nyanyian mantap SAM KUMAN  ,, aku minat dia awal tahun ni x silap aku ,, mr. W pn ikut minat lagu ni .. smua lagu sam kuman best2 .. nahh ,, macam biasa video + lirik + pixX = AKU DAN SEBUAH GITAR AKUSTIK .. enjoy it everybody .. ^^ dun 4 get to spread the love ..~ mwahHxXxx~











SHOW ME THE EXIT ~~


I kinda told you when you say you wanna let it go
By doing that you gonna hurt me like you did before
I took a stand by holding on to this sickening feeling
I hate to say I told you so

It’s over now (2x)
You can pick it up or let go now
It’s over now (2x)
Your words will never take me down
I remember the way you touch and smile
You’ll never know how it makes me almost go insane
I can’t take this song anymore and I don’t want anymore of this pain
Now it’s over, shut your mouth and show me the exit
I kinda like it when you say you’ll never let us go
But everytime you do that I feel I don’t even know
I’ve got to tell you that this feeling is killing me
I hate to say I told you so
It’s over now (2x)
You can pick it up or let go now,
It’s over now (2x)
Your words will never take me down
I remember the way you touch and smile
You’ll never know how it makes me almost go insane
I can’t take this song anymore and I don’t want anymore of this pain
Now it’s over, shut your mouth and show me the exit
Show me the exit
Show me the exit
Show me the exit
Show me the exit
I remember the way you touch and smile
You’ll never know how it makes me almost go insane
I can’t take this song anymore and I don’t want anymore of this pain
Now it’s over, shut your mouth and show me the exit
Shut your mouth and show me the exit
Shut your mouth and show me the exit



SAM KUMAN ... ~uUuuUUuuu~~ i like u !! TALENTED !! hensem x ?? hehe .. ok .. its time to go .. ENJOY MY SHOW ..


CHOW CHIN CHOW ...

0 comments:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini