YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Jumaat, April 22, 2011

MIMPI YANG AGAK ANEH ...




ok ,, lets get straight to the point .. aku mmg maseh kecewa ngn apa yg tjadi .. seriously ,, malam tadi aku ada wat sumting .. ---------->IM WRITING SONG LYRICS .. aku mmg rasa sunyi malam tadi .. mcm BONEKA .. bergerak bila perlu .. KOSONG TANPA PERASAAN .. tiba2 aku teringat kat SANG BINTANG dan SANG BULAN .. ya ,, teman2 setiaku .. kalau boleh ,, aku nk ambil satu bintang tu .. n ubah kn dia menjadi seseorg yg muncul dalam mimpi aku mlm tadi .. ya ,, seperti yg korang tahu .. aku mmg minat giler ngn THE CHANGCUTERS ,, terutamany qibiL .. erm ,, impian aku .. aku nk jadi SUKSES cam mereka .. wahh .. bestny .. wow !! hehe .. saat2 aku menulis lirik lagu tu ,, aku rasa BERTEMAN .. hehe ,, teman setia ku --------------->BLOG AKU ,, TEMAN2 FB ,, BUKU LIRIK & STATIONARY AKU .. ~wee~  dia pula ?? mcm x peduli ngn aku .. seperti yg anda semua tahu ,, sekarang ni .. tengah bulan .. aku dah KERING KONTANG semenjak berhenti kerja kira2 sebulan yg lepas .. dia ??? mcm dh x paham ngn aku .. kalau x angkat call or reply msG ,, gerenti HANGIN .. wooo00 !! chiLL man .. aku ni x da operator .. kalau ada kan senang kehidupan aku .. operator yg hensem cam QIBIL .. ~aha!!~ aku dh serik sebenarny bcinta .. aku mmg x expert dlm hal2 camni .. yg aku expert .. tu ,, TULIS LIRIK .. haha .. ada ilham aku tulis ,, xda aku diam je la .. haha .. aku nk post idea2 aku tu ,, tapi .. aku malas la .. haha .. aku ni mmg pemalas no 1 .. erm .. haha .. aku mls la nk mnaip ni .. nak cerita sal apa ??? mimpi tu ?? biarlah aku je yg tahu ,, mimpi tu mbuat aku teringatkn zaman2 sekolah .. I MISS KORANG LIKE CRAZEE .. semua dh ada arah tuju .. aku ?? im still BLUR wif wat i WANT TO BE .. nak jadi penyangak boleh ?? haha .. LoLness .. err ,, aku cuma nk ckp kt dia DAT IM SORRY .. kalau dia x nk maafkan aku ,, sudah .. aku nk angkat kaki camtu .. n AKU SWEAR YG AKU AKAN MAIN SERONG .. haha .. n sudah pasti aku akan jadi FOBIA CINTA .. main serong ?? haha ,, apa tu ?? its stand for CURANG ,, SELINGKUHAN .. aku x nk dia kecewa ngn aku .. aku ni suka permainkn org .. aku cuba nk ubah ,, tapi .. smuany x menjadi .. minta maaf buat sesiapa yg pernah dpermainkan olh aku .. WAHAHAHAHA !! sebab tu aku prefer SINGLE .. funNnn ..  lgpun aku blh bwat apa yg aku mahu .. ~wee~~  dah2 la tu ,, oh ADELYN .. hehehe .. ni la lirik tu .. tajuk .. OH BINTANG *aherny aku rajinkn diri untuk menaip*

indahnya malam tanpa teman ,,
yang ada cumalah sang bintang dan bulan ~~
sinaran cahaya begitu asyik
hingga kesunyian datang merisik ..

oh bintang , dengarlah pintaku ..
ku ingin dirimu menemaniku ..
di kala kesepian 
dan dikala aku dibebani pelbagai perasaan 
hanya engkau yg mgerti ,
perasaan dlm hati ..


oh bintang, jika bisa ku seru                                                   
ku ingin engkau menjadi temanku
setiap kali aku duduk keseorangan ..
oh bintang , 
engkau kan ku sayang ..
sampai bila-bila ..
kerna dirimu teman yang SETIA ..












hehe ,, amacam ?? kepada yg berani wat lirik aku ni jadi lagu .. DOUBLE THUMBS .. nk copy ?? tanpa kebenaran ?? baik jangan .. nanti korang x dberkati taw .. hehe .. contact aku .. FACEBOOK or emel me .. ni baru satu .. belum lagi .. msh ada yg akn datang .. ^^ wait ya ..

oh !! aku hampir terlupa .. aher2 ni aku gila dengar lagu WILAYAH STRAWBERI .. nyanyian THE TIMES .. mmg best lagu tu .. favret aku .. ~wee~~

WILAYAH STRAWBERI by THE TIMES




Oh..Mungkin bila kita bertemu 
Berdebar-debar perasaanku
Separuh gila memikirkanmu
Saat pertama terpisah jauh
Duduk termenung,mengenangkanmu…
Syahhh..
Oh..Bagaimana pintu hatimu
Masih kekalkah senyum tangisku
Khuatir roboh teguh imanmu
Teguhkah ia tanpa hadirku
Duduk termenung, mengenangkanmu…
Woo,pulanglah sayang
Hatiku bimbang gelisah tak menentu
Cepatlah datang terbang melayang
Tersinggah di mimpiku
Bidadari syurgaku
Bidadari nyawa ku
Hoo…
Syaahh..
Duduk termenung, mengenangkanmu…
Woo,pulanglah sayang,
Hatiku bimbang gelisah tak menentu
Cepatlah datang terbang melayang
Tersinggah di mimpiku
Pulanglah sayang,
Hatiku bimbang gelisah tak menentu
Cepatlah datang terbang melayang
Tersinggah di mimpiku
Bidadari syurgaku
Bidadarinya aku




CHOW CHIN CHOW ...

0 comments:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini