YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Khamis, April 21, 2011

IMBASAN KEMBALI .. an old story of me .. VERY OLD ..

I NEED A DREAM or AKU PERLUKAN SEBUAH MIMPI .. mimpi apa ?? aku pn x tahu .. sudah pasti korang pernah mengimpikan sesuatu ,, tapi aku .. aku pn x tahu .. sekarang ni ,, semua kawan2 sebaya aku dh masuk U .. aku pula ?? mcm x bernyawa ..boleh dikatakan everyday aku mengeCHECK kemasukan IPTA .. nama aku x da pon .. FUCK .. apa nk jadi ?? x kan aku direject mentah2 .. inga na juak taqowg ya ngereject sku ?? sampey aty .. ="(( .. aku dh putus harapan .. aku dah hilang arah ,, nak ke utara ,, selatan , timur ,, barat .. or JUST STAY ?? aku dh bingung .. anyone ?? help me .. aku dh x tahu ,, aku keliru .. nampakny peluang aku mkin tipus .. I DON'T KNOW WHAT TO SAY RIGHT NOW .. aku cuma mampu bdoa .. JUST WAIT N SEE .. kalau dh x da peluang nk study tu ,, biar lah .. aku terima .. mungkin result aku teruk kot .. tu x da org nk terima .. teruk ke ?? 3A 2B 2C 2D ?? bagi aku mmg teruk .. masa aku dpt keputusan SPM aku ,, mmg aku HANCUR .. tapi aku dapat cover la ckit .. mmg kecewa nk MAMPUS .. aku x nk belajar lagi .. aku FOBIA ,, tapi .. kalau aku x SAMBUNG STUDY .. mesti la orang tua aku kecewa .. aku x nk kecewakan mereka .. NEVER .. biarlah aku yg kecewa ,, asalkan mereka bahgia ..

sebab kekecewaa itu la aku jadi EMO .. tahu x apa itu EMO ?? x tahu sudah ,,, pergi MAMPUS .. haha .. aku x keysah la kalau aku jadi emo .. x dengar lagu yg HAPPY2 lagi .. haha .. lagu aku cuma lagu yg TPEKIK TLOLONG .. kawan aku cuma ,, PISAU .. kawan yg paling setia .. PISAU .. haha .. zaman2 itu sebenarny dh lama blalu .. aku dh rasa ,, mmg la best .. dengar lagu yg aku x paham langsung apa dia cakap .. kerat sini ,, kerat sana .. haha .. sampai sekarang lagi PARUT2 tu masih kelihatan .. ada juga la yg dh hilang .. tu pun makan masa 2 tahun nk hilang .. SAKIT NYA BILA SEMUA HARAPAN DAN IMPIAN MUSNAH SEKELIP MATA !!! sebab tu ,, aku berubah .. x nak lagi buat camtu .. SEDIH2 GAK ,, JANGAN LA SAMPAI CEDERAKAN DIRI .. haha .. cukup2 la cerita lama aku .. aku dh x nk kenang pun .. tlalu sedih .. aku x nak semua itu berulang kembali .. ="((( .. enough of it .. aku mmg sukar nk lupakan kisah aku .. kalau boleh ,, aku nk DELETE semua memori2 lama aku ..

TAK SUKA BILA ORANG KASIHAN KAN AKU .. aku bukanlah minta belas kasihan orang dengan menulis blog ini .. setakat aku MENGIMBAU kembali zaman2 remaja aku .. ada masany GELAP n ada masany TERANG .. aku baru tahu itu ... LoLness in me .. KREXX udah aku tok eh .. haha .. ni je lah coretan aku .. aku nk dedicate lagu TUNJUKKAN AKU ni wat korang yg setia baca cerita aku .. wah !! tenx supporting me .. ^^   aku memang KETANDUSAN IDEA aite now .. ejoy~~~

TUNJUKKAN AKU by BONECA ..





Musik dari jiwa
Lagu dari hati
Cerita sepurnama
Canda dan menangis
Belum ku selami
Caturan terjadi
Lelah dipukul badai
Apa mungkin terlerai?
Oh…
*Soalan tersendu
Balas hampa bisu
Tuhan, tunjuk sesuatu
Apa dia yang satu itu?
Tunjukkan aku
Tunjukkan aku
Chorus:
Apa bisa ku cinta
Kamu seperti mana
Aku dicinta kamu?
Aku dijaga kamu?
Atau kamu terlalu
Indah buat diriku?
Beda dari diriku?
Aku pun tak menahu
(Repeat *)
(Repeat chorus 2x)
Aku pun tak menahu
Aku pun tak menahu
Apa bisa ku cinta?
Apa bisa ku cinta?
Apa bisa ku cinta?
Tuhan, tunjukkan aku




CHOW CHIN CHOW ...

0 comments:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini