YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Isnin, April 25, 2011

aku x suka jadi FAKE .. ~~

wow .. dh sekian lama aku x update blog aku ni .. bz MENGATUR isi2 blog .. haha .. dh berubah kn .. dh x tonggang langgang lagi .. ~wee~ rasa mcm x best jew hidup aku kalau x update blog aku ni .. beberapa hari yg lepas aku agak sibuk dengan kehidupan aku .. FAMILY ... yer ,, GERAK HATI .. itulah topik yang aku ingin kongsi dgn kwn2 aku yg setia membaca blog aku ni .. seperti yg anda tahu ,, aku sedang menantikan result masuk ke IPTA .. org smuany dpt masuk sini sana ,, interbiu sini sana ,, aku ?? malangnya nasib aku .. SUDAH JATUH DITIMPA TANGGA .. alamak ,, gi mana ni ?? im so blurr n takut sekrang .. HELP ME .. aku nk sgt msk U .. tapi adakah aku spt tempat kt u nti ?? I GUESS NOT .. sekarang ni aku ada dua pilihan .. 1st ,, smbg study ,, 2nd .. x payah sambung terus .. haha .. better aku pilih yg kedua .. nampakny ,, harapan aku bakal HANCUR selepas ni .. wooowwww .. aku sebenarnya ku x da rasa langsung nk smbg stdy pn .. tambahan lagi aku bukan ny org senang .. dady aku ?? bila2 masa je dia pencen .. nk harapkan sis2 n bro aku ?? aku x nk susahkan mereka .. aku kasihan ngn parents aku .. kalau ikutkan hati aku x nk smbg stdy .. tapi ,, apa pula akan jadi ngn aku kalau aku pada masa akn datang bila kedua orang tuaku dh x da ?? perkara itu mmg betul2 membuka mata aku .. macam ni haa ..






haa .. betapa besarnya mata aku terbuka .. hehe .. kadang2 tu aku jeles tengok kwn2 aku ,, yg dapat kejar cita2 mereka .. aku pula ?? still ~~ mcm patung .. come on .. aku dh x nak jadi FAKE .. aku adalah aku .. teringat zaman2 dulu ,, aku dicaci sbb aku ni CHUBBY atau ayat yg lebih SOPAN DALAM KURUNGAN ,, GEMUK .. yapz ,, aku admit aku ni gemuk .. so ?? adakah ianya menjadi masalah ?? so ?? korang malu nk kwn ngn org yg GEMUK CAM AKU ?? mmg ssh la masa tu .. aku x nak jadi FAKE .. aku adalah aku .. sekarang ni ,, aku dh sedikit demi sedikit menelan semua kenyataan itu .. ALONE .. haha .. kasihan kan aku ?? aku x nak jadi FAKE !! titik ..


aku jenis org yg selalu ikut gerak hati .. no wonder la aku ni EGO TINGGI .. sampaikan aku x nk mgalah .. kalau aku mengalah ,, maknany aku SAYANGKAN orang itu .. mmg benar .. aku sanggup mengalah asalkan orang yg aku sayang tu bahgia .. haha .. aku ada satu cerita ,, samada korang percaya atau tidak ,, aku cabar sumone tu wat rambutt cam QIBIL . ~aww~~ haha .. dan orang itu ialah si DIA .. kwang3 .. lalalalalala ..


TARIX JABRIX-ok ,, malam tadi aku dan cousin aku pecah perut tengok TARIX JABRIX yang kedua .. lawak la.. aku siap hafal lagi dialog filem tu .. "KITA BERLAYAR CING!!!" dialog coki n ciko ..itulah movie yg buat aku happy .. so ,, guys beware .. aku x minat movie romance .. I HATE IT .. *middle finger* kalau nak tahu aku minat cerita tu sebab aku suka tengok MAT2 REMPIT YG BAIK HATI N BSOPAN .. wow !! salute la korang !! ni salah satu motosikal milik watak MULDER ataupun nama sebenar di sebalik watak tu ,, DIPA CHANGCUT .. watak MULDER tu digilai cousin aku a.k.a CHICHI ...  aku ?? mcm biasa ..






COKI ama CIKO .. haha .. mmg best cerita ni .. aku minat !!!!!!!!!!!!! hehe.. so ,, GUYS .. jgn ingat semua org pompuan minat CERITA ROMANTIK .. aku x layan dah .. haha .. nak bawa aku tengok movie ?? tengok la cerita cam ni .. mmg favret aku laaa .. haha .. CERITA SERAM ,, RACING ,, SCIENCE FICTION ,, PEMBUNUHAN ,, SIASATAN semuanya aku suka .. baru la aku layan .. kalau cerita cinta mmg aku susah nk paham .. DASAR BAWEL KAMU ADELYN !!!!!! haha .. aku dh x tahu nk cerita sal apa lagi ,, yang pasri aku rindu sgt2 nk tengok ngn kawan2 aku .. haha .. best giler .. tapi .. panggung wayang kt miri ni dh tutp .. waduhh !! NGAK ASYIK NI !! haha .. terpaksa la aku tgu .. n buat korang yg bakal masuk ke IPTA x lama lagi .. congratz !! hehe .. JGN LUPA AKU YA !! 


erm ,, ni la lagu kita hari ni .. nyanyian DRAMA .. BABAK PERTAMA ... enjoy !!!!!! erm ,, sebenarny lagu ni ada la kait2 ngn cerita aku tadi .. hehe .. tpulang korang la .. 



                                                                   





Babak pertama bermula saat ku terlihat mu
Waktu seakan terhenti terpinga mencari
Rasa yang takkan terungkap tak pernah ku alami
Cuba aku mengerti

Teruja aku mengejar mu
Bermimpi memiliki mu
Tanpa perlu ku endahkan dunia, dunia
Biarkan ku terus berlari
Cuba merajai mimpi
Tiap bayang mu akan ku jejaki nanti
oh oh oh
oh oh oh oh
oh oh oh
oh oh oh oh
oh oh oh
oh oh oh oh
oh oh oh
oh!

Takkan ku menemui lagi walau gelapnya hari
Ku yakin akan temui semuanya di sini
Walau ke mana kau pergi tetap akan ku cari
Ku tak akan berhenti
Teruja aku mengejar mu
Bermimpi memiliki mu
Tanpa perlu ku endahkan dunia, dunia
Biarkan ku terus berlari
Cuba merajai mimpi
Tiap bayang mu akan ku jejaki nanti
oh oh oh
oh oh oh oh
oh oh oh
oh oh oh oh
oh oh oh
oh oh oh oh
oh oh oh
oh! oh! oh! oh! yeah!
Teruja aku mengejar mu
Bermimpi memiliki mu
Tanpa perlu ku endahkan dunia, dunia
Biarkan ku terus berlari
Cuba merajai mimpi
Tiap bayang mu akan ku jejaki nanti
oh oh oh
oh oh oh oh
oh oh oh
oh oh oh oh
oh oh oh
oh oh oh oh
oh oh oh
oh oh oh oh
oh oh oh
oh oh oh oh
oh oh oh
oh oh oh oh
oh oh oh
oh oh oh oh
oh oh oh
oh!

CHOW CHIN CHOW ...

1 comments:

Muhd Rifai berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini