YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Isnin, April 18, 2011

impian SEBUAH GITAR AKUSTIK ..

dari dulu lagi aku mengimpikan sebuah gitar .. hehe ,, tapi aku x berani menyatakan hasratku kepada kedua orang tuaku .. apa pula persepsi mereka ?? aku takut sebenar nya ,, tapi sejak kebelakangan ini keinginan aku itu semakin membara ,, aku mengimpikan sebuah GITAR AKUSTIK ?? adakah aku dapat mencapai impian ku itu ?? (cheWahh) ,, hurm .. aku juga x tahu .. ="( & biarlah masa yg menentukannya .. memang aku selalu berharap .. kesian x aku ?? haha .. LoL ..




x erm ,, pix2 gitar .. I LURPH PINK .. hehe ,, nak cam yg kat atas ni boleh ?? haha .. mcm girLy sangat la plak .. dah la tu cerita sal gitar ,, nanti aku mkin sdey pla ..hari ni x banyak sangat perkara berlaku .. smooth je .. aku pula ,, macam biasa .. lepak2 kat rumah .. dengar2 lagu n op coz update blog aku ni .. rajin x aku ?? *puji diri* hehe .. kawan2 aku pn bnyk nk wat blog .. blog apa ?? aku pn x tahu .. ~lalala~ yg pasti aku mls nk tahu .. aku tunggu mereka kasitaw aku baru aku myebok .. kalau aku myebok awal2 x pasal aku dgelar busybody .. hurm .. x nak ar .. (x_X) ..

stakat ni ,, dia x da pn sms aku .. maybe dia sibuk kot .. kerja .. slalu je sendiri .. nk buka fb pn bosan .. twitter ?? aku lagi la bosan buka twitter .. so ,, aku pn layan la lagu2 dlm laptop aku sambil2 aku myakat cousin aku .. haha .. dia tu la cousin plg best .. JIWA INDIE cam aku gak .. paling dia minat la band AZLAN AND THE TYPEWRITER ,, ku apalagi .. tumpang ar sekaki ngn dia .. hehe ..dia la tempat aku mengadu selain blog ni .. cousin yg aku sayang .. hari ni awal pla aku update blog aku .. angin bertukar arah ni .. ehehe .. buka FB bosan ,, aku buka blog je la .. sambil2 dengar lagu .. topik aku hari ni ialah ... erm ,, aku blur la .. tapi g pasti aku bosan sgt2 .. aku x nak tdo .. nanti mata kembang lagi .. huuhu .. plik x aku . kalau aku terlebih tdo ,, mula la mata aku bengkak .. mata pn dh macam rakun .. tambah lagi bila aku main kucing .. lagi la teruk ,, mata berair n keluar hingus .. huh !! banyak tol la halangan nk main ngn TOYET ,, kucing aku .. nama pn lawak kan ?? nama toyet tu aku curi dari YOYOT .. best fwen aku yg dh jadi cikgu sandaran .. jeles aku ,, dia dpt jadi cikgu .. huhu .. aku pn maw ..







I M ISS YOYOT N MY GENG2 .. yoyot ,, dayang ,, amalina ,, esha .. smua ny aku rindu .. x lupa my blur2 fwen WINA  .. haha ..

kalau ingat zaman sekolah aku ,, mmg banyak la cerita suka duka .. paling lawak la ,, everytime g mlarikan diri ke tandas sekolah yg sungguh la "WANGI" dan "CANTEK" itu .. n x lupa kenangan aku tme SPM .. ambik exam guna SELIPAR JEPUN .. apa la nk jadi .. aku lupa paper apa tme tu ,, mmg gila ar .. pengawas peperiksaan pun KEHAIRANAN melihat ADELYN menggunakan SELIPAR JEPUN masa SPM .. haha .. stail ar .. sejuk kaki aku tme tu .. hehe .. AKU MMG INGAT SAMPAI BILA2 KENANGAN ITU .. huhu .. masa itu la masa yg PALING BERHARGA .. bersama kawan2 .. aku nak ulang lagi ke masa itu .. JIKA AKU DIBERI PELUANG .. terlalu berharga ..




skrg ni ,, aku sedang MENITI ALAM DEWASA .. aite  ?? dh x da lagi zaman gila2 ,, nakal2 .. haha .. tapi kan ,, mmg susah la aku nk berubah .. aku still ADELYN yg lama .. nakal ,, gila2 n keBUDAK2kan .. haha .. smua org ckp camtu ,, terutama my family ..hehe .. jangan la marah mamy ,, dady .. aku mmg budak2 ,, rupa je mcm serius ,, tapi kt dlm aku ni ada seorang budak kecil masih bersembunyi ,, BAK KATA ORANG ,, diam2 ubi berisi .. ni laa aku .. x kan nk ubah ..

macam biasa ,, hari ni aku nak letak lagu MUDA ,, nyayian HUJAN .. aku minat sangat grup ni .. TALENTED walau mcm2 cerita yg x best ,, aku tetap sokong band ni ..  lagu MUDA ,, mengingatkan aku kat zaman2 sekolah .. yg sudah 4 bulan aku tinggalkan .. masing2 dh mula mengejar impian .. CHAIYOK !! n lagu ni mmg ingatkn aku kt tme2 aku suka lepak2 kt dewan ,, tdo dlm kelas ,, haha n tme aku study subjek2 kt sklh ,, EVERYTHING ABOUT SCHOOL n FRIENDS .. mmg aku x kan lupa sampai bila2 arr .. n satu lagi ,, lagu SAHABAT nyanyian BUTANG BAND  .. untuk sahabat2 aku .. hehe ..





HUJAN-MUDA~~




Tamatlah zaman persekolahan
Masih dihantui memori
Waktu kecil waktu yang gemilang
Oh Tuhan ku tak mahu pergi

Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua tak akan membesar
Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua akan bersama selamanya

Tak lupa pelbagai peristiwa
Waktu pergi mengaji
Ponteng kerana ku macam tak biasa                       
Hoo..oo..

Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua tak akan membesar
Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua akan bersama selamanya

c/o x2






BUTANG-sahabat~~






Kita terpaksa berpisah..
Untuk mencapai cita-cita...
Yang telah kita impikan bersama..
Dari kecil hingga dewasa..
Sungguh perit untuk meninggalkan kamu....
Tapi ini yang terbaik untuk kita..

!Chorus

Semua ohhh....sahabatku....
Sahabatku....
Ku takan lupakan kamu..
Oh sahabatku...
Sahabatku...
Ku takan lupakan kamu...

Mengimbas kembali kenangan kita..
Diwaktu mencari hala hidup ini..
Sungguh perit untuk meninggalkan kamu..
Tapi ini yang terbaik untuk kita...

Semua ohhh....sahabatku....
Sahabatku....
Ku takan lupakan kamu..
Oh sahabatku...
Sahabatku...
Ku takan lupakan kamu...
Disana.....
Disana.....



CHOW CHIN CHOW ...

1 comments:

Miss Cadburry~ c(; berkata...

ylh kan.. :(

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini