YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Khamis, April 14, 2011

parampampam ... i luph THE CHANGCUTERS foeva !!!!

Lirik lagu PARAMPAMPAM

pampam parampampam parampampampam parampampam parampam [5x]

my darling i love you, you know that it's true (you know that it's true)
i will always be with you, you that that i'll do
kasihku aku cinta kepadamu (cinta padamu)
aku akan selalu bersamamu yeah

* please please don't leave me
jangan pergi ku tak bisa hidup tanpamu

pampam parampampam parampampampam parampampam
parampampampam parampampam parampampampam parampam

my darling i love you, you know that it's true (you know that it's true)
aku akan selalu di sampingmu oh yeah kasih

repeat *

pararampam pararampam pararampampam

please please don't leave me, jangan pergi ku tak bisa hidup
(ku tak bisa hidup, ku tak bisa hidup) tanpamu

come come baby come come my baby [17x]
jurug.blogspot.com
mari belajar bahasa inggris!





baca2 lirik lagu tu .. i like doe .. haha .. FOREVER CHANGCUTERS !! jiwa aku 
kosong skrg .. help me .. aku x dpt lupakan dia :(( .. mr. W .. i still can't 4get u .. dh lma x msg dia .. untuk hilangkn rasa kecewa n rasa bersalah ni ,, aku pn dengar lagu cam ni .. x main jiwang2 .. haha .. seriously ,, i miss him .. emm ,, just 4get .. life must go on aite ?? lagu tu aku beri kt dia .. aku tahu dia x minat sangat band ni terutamany guitarist band ni paling dia anti .. coz aku minat ngn guitarist band ni .. so ,, everytime aku tengok pix QIBIL CHANGCUT aku ingat kt dia .. huhu .. kesian kn aku .. haha .. LoL .. aku tengah nervez fikir pasal keputusan ... masuk U  la .. aku takut ,, kalaw x dapat tawaran ,, percuma aku .. huhu .. dh la bosan .. mana semua orang ni .. ?? sorang pn x ingat kat aku .. sedih ny .. nasib ada family yg sentiasa menemani masa2 bosan aku ni .. cousin ,, anak buah n my lovely sish .. aku ada cerita ni ,, ada sorang mamat ni ,, dia ada minta no. aku .. aku pn bagi la (bodoh kan aku) .. nak kapel la .. jumpa la .. aku cakap boleh .. tapi sampai sekarang x da berita .. tup2 ,, dia dh ada awexX .. melepas la aku .. tapi takpa .. kumbang bukan seekor .. haha .. lagipun ADA KU KESAH ?? double fuck to tat guy ..  muka ,, x
 la hensem sangat .. hensem lagi bapa aku yg kat oversea tu .. walaupun dh tua .. I LURPH MA DADY .. x da masa nk berlove2 .. oh ya .. aku ada tulis lirik baru .. so ,, im searching for anyone yg blh tolong aku .. PLEASE ..  inform me .. boleh cari aku d FB .. http://www.facebook.com/adelyn.elie or terus email aku yarh .. add me at FB .. :] mesti approve punya .. ^^


aku letak pixx ni ... sebab aku sentiasa ingat kt mr. W aku .. ;(( I MISS U .. kami slalu gadoh sal aku minat gila kt mamat changcuters ni .. hehehe .. cute aite ? >_<







erm .. hancur hatiku .. haha .. lawak la .. kami break cara bagus .. tapi ,, aku tahu semua ni demi kebaikan dia .. dan juga aku .. aku harap dia baca blog aku ni n dia tahu yang aku mmg rindu kn dia .. everytime aku tutup mata .. aku ingat kat dia .. n setiap masa aku terasa bersalah .. :"((  IM SORRY DEAR  .. i hate to do diz to u but i have to .. aku dah penat menaip nih .. hehe .. n ni lagu parampampam .. enjoy it .. favret aku tu  ..

 LOVE  TRIA,, QIBIL,, ALDA,, DIPA,, ERICK CHANGCUT !!



CHOW CHIN CHOW .. 

0 comments:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini