YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Rabu, April 27, 2011

bila kebosanan mula melanda ..

wahh .. hari ini mmg hari yang cukup membosankan ,, bangun dari tdo aku terus bersihkan kipas syiling .. panjat la tangga .. haha .. dgn rasa mengantok yang amat sangat ,, aku pn mlakukan rutin harian aku .. fuhh ,, selesai makan tengahari ,, aku on9 sekejap .. tak juga update blog aku ni sbb dh KETANDUSAN IDEA .. betapa lembapnya aku ni .. dasar pelupa .. lagipun line kt rumah akun ni x la bagus sangat pun .. mcm monyet .. aku pn mls nk buka sgt laptop aku ni .. nak buka fb pn kebosanan .. haha .. dasar ,, aku ni cepat sgt boring .. everything yg aku buat mesti aku cakap BORING ,, takpun BOSAN .. itulah aku .. HYPER sangat .. aku nk sangat push keHYPERan aku ni ,, nak try sukan2 yg extreme .. cam rock climbing ,, hiking ,, berkayak ,, flying fox .. tapi syg ,, kt miri x da kemudahan nk wat semua tu kecuali PAINTBALL .. tu pn aku nk try .. memandangkan aku x da geng ,, aku pn batalkan niat aku tu .. geng2 aku semuany busy ngn life diaorg .. aku x berani sgt ganggu .. so ,, hari2 aku diisi dengan menulis lirik ,, tidur siang ,, tengok televisyen ,, makan ,, minum ,, ke tandan mandi & melakukan apa2 yg PATUT .. haha .. bosan sangat ,, masa aku kerja dulu lagi la bosan .. kerja 14 jam ,, x boleh main fon lagi tu ,, mampus ! last2 aku pn resign laa .. tambahan lagi SUPERVISA kt tempat kerja aku tu cam apa .. mls laa nak cerita ,, sakit hatiku ,, huhhuhuhu ..

MIMPI YANG ANEH II-hari tu aku x ceritakan secara terperinci cerita MIMPI YANG AGAK ANEHH ,, ok ,, sekarang aku cerita iin .. mimpi aku yg first dulu tu ,, aku jumpa ngn lelaki idaman aku .. QIBIL .. kat miri .. HOW WEIRD IS THAT ?? mmg weird tahap gaban .. tu la ,, berangan je keja aku ni .. dah terlalu bosan ,, aku pn berangan laa .. kalau untuk kebaikan ,, WHY NOT ?? hehe .. so ,, mmg aneh mimpi tu .. MANA MUNGKIN QIBIL KE MIRI ?? jauh sangat tuu ..JAKARTA ,, MIRI .. tak mungkin laa .. aku je yg berangan lebih .. haha .. lawak2 .. yang lawak dalam mimpi tu ,, aku nampak dia ,, dia terus melarikan diri n mimpi aku terus berhenti .. *potong line tol la* haha .. well ,, kalau aku diberi peluang ketemu dia ,, mmg aku x lepaskan peluang keemasan tu .. ok ,, teruskan cerita MIMPI YANG ANEH II ni .. malam tadi aku mimpi yang blog aku ni kena block olh som1 .. aku x taw siapakah gerangan manusia itu ,, aneh .. n aku punya followers semuanya BLAH .. wow !! mmg cilakTUT la  mimpi tu ..  manakutkan aku .. haha .. betapa blur = bego nya aku ni .. =,="





KEBINGUNGAN MELANDA BILA-pelik la mr. W ni ,, sekejap minta return n break .. n the same cycle goes round n round .. aku BLUR !!! kau msh nk aku ke ?? aku mmg tgh MENGGARU2 KEPALA sekarang ni .. nak tolong garukan ?? x payah ,, aku blh wat sendiri .. aku pelik la .. sori la syg kalau kau da terbaca blog aku ni .. hee .. ini cuma luahan hati aku je ,, law terasa aku MOHON MAAF .. ^^ aku  mmg BLUR !! kalau laa ,, aku .. haha .. ~wee~ apala aku ni ,, time tulis blog pn sempat gak berangan dapat BF cam qibil .. haha .. ~w00oo00o~ baca blog aku ni .. korang akn tahu kisahh aku yg selanjutnya .. haha ..
aku ni setia menanti ,, menanti result masuk IPTA laa .. x kan menanti org meminang aku kot .. aneh juga .. haha ..

aku ni menyampah bila lihat cerita cinta2 ni ,, entah la kenapa .. pelik x ?? paling aku menyampah bila part2 menangis tu ,, haihhh .. malasnya aku nk layan sangat cinta2 ni .. kalau boleh ,, jangan la paparkan cerita cinta .. aku x tahan laa .. jiwang sangat .. jiwa aku x la sejiwang tu .. aku akui yg aku ni x cam pompuan lain ,, kenapa ?? sebab aku ni agak kasar orangnya ,, dulu2 aku selalu cakap .. kalau org laki boleh ,, kenapa au x boleh .. paling ganas laa aku ni dlm family aku ,, aku x suka bila org pijak kepala aku ,, ego tinggi tahap ayam !! haha .. so ?? amacam ?? berani ko nk lawan aku ?? aku CEPUK kang .. sebab tu laa kawan2 aku semuanya brutal2 ,, mcm yg aku rapat sgt ni ,, si y0yot .. sekepala cam aku .. bila aku recap balik ,, dia pernah marah seorang minah ngn balak dia berkissing luar kelas .. haha ,, siap2 ada pix lagi ,, tapi aku x simpan pixx tu .. dalam fon si yoyot ,, ada pixx tu .. haha .. kalau ada pn aku dh x nk tayang .. kasihan ngn minah tu .. dia kawan aku gakk .. aku x nk ingat pn kisah aku ngn minah tu ,, dh lama blalu dh .. biar la .. yg penting ,, aku still MISS kawan2 aku yg seKEPALA ngn aku .. ni laa slah satu pixx kenangan aku ngn dia ..
="(( i miss u gal .. POK ,, AKU RINDU NGN KO TOK !!

everytime akuu ingat semua tu ,, aku akn kenang semua cerita2 yg buat perut aku sakit bila ketawa .. macma cerita masa kelas tambahan .. aku ngn kawan aku yg sorang ni ,, main2 kt belakang masa cikgu ajar .. bila dh dtanya tu .. masing2 buat muka x tahu ,, x pun menjawab balik .. betapa kurang masamnya aku masa tu .. tu la add math aku gagal ,, sebab aku nakal masa add math .. haha .. nakal mengalahkan budak2 .. paling aku ingat laa ,, escape kelas gara2 myampah kena tanya soalan .. zaman sekolah ,, semuanya dh berlalu .. aku RINDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!1 korang yg masih sekolah tu jangan laa beri alasan itu ini x nk dtg sekolah .. SCHOOL IS FUN !! hehe .. ni la keja aku time skolah dulu2 .. ORIGAMI sampai x ingat dunia .. haha






okkk ,, lagu aku hari ni ialah DIA(GADIS ROCK N ROLL) nyanyian mantap THE CHANGCUTERS .. mmg best laa lagu ni .. buat kwn2 aku yg slalu jenguk blog ni ,, dengarlah lagu ni .. n jgn lupa FOLLOW n KOMEN yew ..







Dia merasuki kalbu
Dia mengalir di darahku
Dia menjalar di jiwaku
Dia dan aku satu
Dia merasuki kalbu
Dia mengalir di darahku
Dia menjalar di jiwaku
Dia belahan hatiku

Reff:
Dia rock n roll , dia in my soul
Dia rock n roll , dia in my soul

Back to Reff

Gadis rock n rocker 3x , gadis rock n rocker 3x
In my soul 3x
In my soul 3x








MALANGNYA ,, aku x dpt vid untk lagu ni .. korang blh cari dlm internet .. *kalau rajin laa*
hehe .. bye2 !!!!!!  MWAHHhHHHhhhXxxx !!!!!!!!



CHOW CHIN CHOW ...

0 comments:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini