YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Jumaat, April 15, 2011

hari ini aku BUANG TEBIAT ..

 




haha .. sesuai kan tajuk kat atas ngn pix aku .. ini lah efek ny bila mendengar lagu yg aku minat .. otak dah x betol lagi .. wehehehe .. itulah namanya BUANG TEBIAT .. aku x nk sdey ar lagi ,, kecian kan aku ?? (minta kasihan) .. aku .. aku .. aku .. hahaha .. still geram ngn mamat kt FB tu .. aku nk block la dia .. MINTA PUJI sangat .. siapa mamat tu ?? yang pasti bukan mr. W yang ku CHENTHA .. ^^  percayalah ,, mamat sial tu mmg nk kena makan laptop acer aku ni .. tak pun aku g bako jew rumah dia kt miri ni .. wahahaha !! dasar lu !!! DOUBLE FUCK TO U DUMBASS !! kalau aku jumpa dia ,, aku tarik2 muka dia !! geram aku .. lempang kang .. pcoma kau koma .. haha .. xpn mamposzz !! ishhh ,, jahatny aku .. ~choy2~ dh2 la tu .. bagus aku x payah pk sal mamat sial tu ,, aku pk sal mr. W lagi bagus .. ^^




LIRIK LAGU WALAUPUN JAUH ~~


Siapa yang bertuah memiliki mu
Tuan empunya sang bidadari itu

Bolehkah aku menyentuh kulitmu itu
Agar ku bisa merasakan syurga seketika waktu

Tiada kata yang dapat ku lafaz kan untuk mu        
Biarkan diriku terbang jauh
Ini bukan mimpi walau dalam tidurku ini
Biarkan aku mendekati mu - walaupun jauh

Namun kurasakan memang jauh
Jarak antara kita berdua Tuhan saja yang tahu

="((( .. SEDIH AKU TAW .. bila dengar lagu ni ,, aku rasa sedih yg teramat sangat .. KENAPA SUKAR AKU NK LUPAKAN DIA ?? maybe sbb dia baek ,, tak macam laki lain .. dia my best BF yg aku pernah ada selama ini .. susah senang dia sentiasa ada .. menyesal aku lepaskan dia .. IM SORRY .. *sob .. sob .. sob* ... I MISS U LIKE CRAZEE ..  huhu ..  nah ,, aku letak pix + vid band HUJAN .. enjoy it  !!



CHOW CHIN CHOW ...



0 comments:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini